Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Arrestaties na inval growshop Middelburg

Toegevoegd: 03-10-2008, 15.14 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft donderdagavond twee personen aangehouden na een inval bij een growshop aan de Varkensmarkt in Middelburg.


Bij de politie was de laatste maanden informatie binnengekomen dat vanuit de growshop gehandeld zou worden in softdrugs. Naar aanleiding van deze informatie is de politie gestart met een onderzoek.

Op het moment van de zoeking gisteravond waren drie personen in de winkel aanwezig. Twee van hen, een 47- jarige Middelburger en een 35-jarige Vlissinger, werden ter plaatse aangehouden.
 
 

De politie nam diverse goederen in beslag, waaronder een hoeveelheid softdrugs van rond de 30 gram. De twee aangehouden mannen zijn inmiddels in verzekering gesteld voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koen (4-10-2008 om 17:21)
Voor mij geen drugs, maar de gemeenten en overheid vangen milioenen belasting met inkomsten en omzet van de shops. En ondertussen moeten de duimschroeven aan. Wat de idiote regels betreft... Het is zo scheef als het maar kan. Laat justitie hun eigen straat maar eerst eens schoon vegen. Dikke punt!
Gs harry (4-10-2008 om 13:21)
Cor je hebt helemaal gelijk,kan de gemeenten middelburg niet ergens anders hun energie in steken.zo een inval met zoveel auto,s en politie agenten dat kost natuurlijk niks
Herman (4-10-2008 om 07:34)
Dat komt er nou van, het huidige gedoogbeleid in Nederland en het sluiten van coffeeshops.
CD (3-10-2008 om 23:53)
Misschien geen wereldvangst maar zo'n shop levert behoorlijk wat overlast op in die straat.
Klaas (3-10-2008 om 22:42)
Tja probleem was dat er hier ook aan mensen van 15 jaar verkocht werd. Maar dat was al een tijdje bekend dat ze dat daar mee kregen.
Blower (3-10-2008 om 19:22)
Plezier is niet meer te krijgen in Nederland? Laten ze toch eens echte boeven vangen en laat de normale man met rust stelletje rotzakken!! Klotebeleid in Nederland, laat het weer zo worden als in de jaren `80.
Cookie-instellingen beheren