Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ruiten van auto's vernield in Middelburg

Toegevoegd: 03-10-2008, 15.16 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de nacht van donderdag op vrijdag zijn in Middelburg de ruiten van diverse auto's vernield. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De auto's stonden geparkeerd aan de Noordsingel, het Bleek, de Veersesingel, het Titus Brandsmakwartier en het Molenwater. Voor zover bekend werden uit de auto's geen goederen weggenomen.

Tot nu toe zijn er bij de politie acht aangiftes binnengekomen. Gedupeerden kunnen zich uiteraard altijd melden bij de politie. Er is nog geen enkel spoor naar de dader(s).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pipo (3-10-2008 om 18:11)
K heb het vanogtend gezien toen ik naar school reed. Eigelijk tog wel raar gezicht echt in alle auto's waren de ruiten door! Pff ik hoop dat ze snel opgepakt worden de daders.
Justus (3-10-2008 om 18:03)
Zag vanmorgen de eigenaren het glas opruimen, wat een stelletje ***!
Marjo (3-10-2008 om 16:59)
Eerst in zuid, nu in de binnenstad. Welke wijk is vannacht aan de beurt. Je zou er toch bijna 220 volt op zetten. Ze hebben geen respect voor andermans spullen. Oppakken en laten werken totdat alle schade is betaald.
Rachel (3-10-2008 om 16:36)
Mijn auto hebben ze alle ruiten ingeslagen. Ik was net bij de politie en die vertelde dat er gister 40 mensen aangifte hadden gedaan voor bekrassing en zijspiegels eraf. Als je te horen krijgt dat er 40 auto's zijn vernield zet je toch op elke hoek van de straat een agent neer?
Ikke (3-10-2008 om 16:33)
Waar zijn we dan in hemelsnaam mee bezig? Stelletje hufters zijn het. Ik zeg maar zo, van iedereen in Nederland dna afnemen en maar kijken of ze sporen kunnen vinden. Zijn ze zo gevonden hoor. Zou de criminaliteit afnemen? Ik denk het wel!
Cookie-instellingen beheren