Weerbericht:
Buien en in de kustprovincies af en toe zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ernst ongeluk Zierikzee valt mee

Toegevoegd: 04-10-2008, 13.30 uur
Ernst ongeluk Zierikzee valt mee
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De hulpdiensten zijn vrijdagavond opgeroepen voor een ongeluk op de Platteweg in Zierikzee. Ter plekke bleek de situatie gelukkig mee te vallen.


Rond 20.00 uur was een auto tegen een lantaarnpaal gereden en vervolgens op zijn kant in een sloot tot stilstand gekomen. De hulpdiensten gingen uit van een beknelling, maar ter plekke bleek hiervan geen sprake te zijn.

Toen de hulpverleners arriveerden waren de twee inzittenden van de auto al met hulp van anderen door een portierraam naar buiten geklommen. Ze werden door een ambulanceteam onderzocht maar hoefden beiden niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

De brandweerploeg ontfermde zich over de wankel staande lantaarnpaal en vroeg medewerkers van de Delta ter plaatse. Nadat de auto was weggesleept, heeft de brandweer het wegdek gereinigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren