Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral dinsdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 43 km

Fietser lichtgewond na ongeluk Zaamslag

Toegevoegd: 05-10-2008, 14.25 uur
Door: Politie Zeeland
ZAAMSLAG - Op het Veer, de weg tussen Zaamslag en Reuzenhoek, zijn zaterdagmorgen rond 09.00 uur een personenauto en een fietser met elkaar in botsing gekomen.


Een 39-jarige automobilist uit Terneuzen wilde een fietser inhalen. Vermoedelijk had de 39-jarige bestuurder de situatie verkeerd ingeschat want hij trapte op de rem en week vlak voor de fietser uit naar rechts. Dit deed hij omdat er uit tegenovergestelde richting een andere personenauto naderde.

De fietser, een 31-jarige Terneuzenaar, kon de auto niet ontwijken en botste op de achterzijde van de auto. De fietser kwam met zijn hoofd tegen de achterruit van de auto en liep daarbij een dik gezicht op en een kapotte lip. Zijn fiets raakte geheel vernield.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren