Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vlissinger voor de tiende keer in de fout

Toegevoegd: 05-10-2008, 14.28 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft zaterdag een 24-jarige Vlissingser aangehouden die dronken en zonder rijbewijs achter het stuur was gekropen.

Agenten zagen de man rond 01.00 uur stapvoets door de Aagje Dekenstraat rijden waarbij hij van links naar rechts over de weg ging. Vervolgens parkeerde hij zijn auto scheef in een parkeervak met één wiel op de stoep.

Toen de agenten de man aanspraken, merkten zij op dat de adem van de man naar alcohol rook. Hij wilde echter niet meewerken aan een blaastest en werd zodoende aangehouden. Uit navraag bleek dat het al de 10e keer was dat de man zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol achter het stuur was gekropen.

De man is na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mario (5-10-2008 om 16:26)
Voor de tiende keer nog maar? En weer terug op straat en wachten tot-ie bij de elfde keer iemand doodrijdt? Hieruit blijkt weer eens de onmacht van de politie en de ontoereikende wetgeving. Lijkt me een prima kandidaat voor die cursussen die binnenkort van start gaan.
MotoRob (5-10-2008 om 15:10)
Zijn rijbewijs is hij dus al kwijt, dit keer zijn auto maar afpakken dan? Sommige mensen leren het toch nooit, dat blijkt wel weer.
Jordy (5-10-2008 om 14:55)
Zie dat de man uberhaupt helemaal geen rijbewijs heeft, voorlopig vastzetten dan maar lijkt mij!