Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Geen enkele boete bij Kustmarathon

Toegevoegd: 05-10-2008, 16.08 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - De jaarlijkse Kustmarathon die gisteren werd gehouden en werd gewonnen door de 38-jarige Middelburger Sébastièn Schletterer, is volgens de politie goed verlopen.


Tijdens de vorige editie deelde de politie diverse boetes uit. Onder meer mensen die verkeerd geparkeerd stonden kregen een prent. Die 'boeteregen' leidde tot veel kritiek.

Dit jaar had de politie ervoor gezorgd dat langs de hele route agenten waren die er voor zorgden dat mensen niet daar gingen stilstaan waar dat gevaarlijk of verboden was. Dit resulteerde erin dat er dit jaar geen enkele boete werd uitgeschreven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse (5-10-2008 om 22:26)
Geen boetes uitgedeeld? Op www.marathonzeeland.nl valt anders te lezen dat op schouwen een compleet parkeerterrein op de bon werd gezet.
Cookie-instellingen beheren