Weerbericht:
In het oosten bewolkt, elders eerst (dichte) mist. Tot woensdagmiddag droog
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Jongen door het lint na aanhouding

Toegevoegd: 05-10-2008, 16.43 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Een 17-jarige jongen uit de gemeente Schouwen-Duiveland is vannacht door het lint gegaan nadat hij was aangehouden door de politie.


De 17-jarige was rond 02.00 uur betrokken geraakt bij een vechtpartij op de Hogezoom in Renesse. De jongen had daar een 20-jarige man uit Zierikzee zonder aanleiding in het gezicht geslagen. Hierop was hij aangehouden.

Onderweg naar het politiebureau spuugde hij in de politieauto. Ook uitte hij beledigende taal. Op het bureau aangekomen werd de 17-jarige in een ophoudkamer geplaatst. Die heeft hij ondergespuugd. Ook had hij zichzelf een bloedneus toegebracht. Hierop werd de jongen overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Ook tijdens de rit naar Torentijd bleef de jongen beledigende taal uitslaan. Ook bleef hij spugen in de richting van de agenten. De jongen werd in verzekering gesteld. Hij zit nog steeds vast. Hij is inmiddels al wel gehoord over zijn gedrag.

De kosten voor het schoonmaken van de ophoudkamer komen voor rekening van de 17-jarige. De politie doet nog onderzoek naar de vechtpartij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Heja (6-10-2008 om 13:07)
Dat is de jeugd van tegenwoordig. Grote monden tegen iedereen. Volgende keer zijn rommel zelf op laten ruimen kijken of hij het nog een keer doet.
Samder (5-10-2008 om 22:27)
Hopelijk gaan ze ze eens echt goed hard aanpakken. Zou zeggen bij deze jongen: ergens 7 januari kijken hoe het met hem gaat... Wordt het spuugzat die *** hier in het dorp...
A stoel (5-10-2008 om 21:52)
Voor goed op sluiten en sleutels weg gooien. Dat is de oplossing voor deze tijd met deze jongen.
Vonck (5-10-2008 om 21:43)
Gelijk een tijdje laten zitten daar. Dwaas..
Tommy (5-10-2008 om 20:05)
Goedzo, flink doorrekenen met die schoonmaakkosten. Daarnaast nog een paar maanden in de cel laten zitten. Stel maar een voorbeeld. Waar gaat dit anders naar toe met de jeugd. Dit is een uiting van totaal geen respect voor de politie.
Eduard (5-10-2008 om 17:47)
En dat er maar een flinke fooi bijgerekend is voor de schoonmakers. Opsluiten dat tuig! Dit soort mafkezen hebben niets te zoeken in de maatschappij totdat ze tot inkeer komen.
Cookie-instellingen beheren