Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij vechtpartij op Turfkade Goes

Toegevoegd: 05-10-2008, 16.58 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn drie mannen opgepakt nadat zij betrokken waren geraakt bij een vechtpartij in Goes.


Het drietal, een 27- en een 29-jarige uit Bergen op Zoom en een 26-jarige uit Halsteren, waren rond 04.30 uur op de Turfkade slaags geraakt met twee mannen van 24 en 29 jaar oud, welke afkomstig waren uit Goes en Deventer.

De 29-jarige man uit Bergen op Zoom en de 26-jarige man uit Halsteren begonnen te slaan en schoppen tegen de twee andere mannen. De aanleiding voor de vechtpartij is vermoedelijk een opmerking van de 24-jarige man uit Deventer tegen de vriendin van één van de Brabanders.

De 29-jarige Goesenaar raakte tijdens de vechtpartij gewond. Hij had een snee in zijn wang. Ook had hij een blauw oog. Zijn bril is kapotgeslagen.

Uit onderzoek van de politie bleek dat de 27-jarige man uit Bergen op Zoom niet had gevochten. De verdachten werden na het afleggen van een verklaring weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren