Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie controleert weer op fietsroutes

Toegevoegd: 07-10-2008, 22.49 uur
Door: P.Z.C.
KLOETINGE - Met z'n drieën naast elkaar fietsen was er vanochtend niet bij op de Kapelseweg en het Spoorpad tussen Kapelle en Goes.

Agenten op de fiets - bikers - hielden weer controles. Een handjevol scholieren moest eraan geloven en kreeg een bekeuring. Behalve dat sommigen met z'n drieën naast elkaar fietsten, gebeurde er niets.


Het was gewoon een mooie dinsdagochtend, zonder gedoe, zonder vechtpartijtje, zoals afgelopen weken een enkele keer voorkwam. "Omdat ze weten dat we dit vaker doen", sprak één van de bikers hoopvol.
 

De politie controleerde ook op de kruising Buys Ballotstraat-Patijnweg bij Kloetinge en op de kruising Kloetingseweg-Patijnweg bij voormalig restaurant Ockenburgh in Goes. Verschillende fietsers kregen bij Ockenburgh een bekeuring voor door rood licht rijden.

De score van vanochtend was: veertien scholieren zijn beboet voor niet voldoende rechts rijden (met z'n drieën naast elkaar) en zes scholieren voor het negeren van rood licht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ruud (8-10-2008 om 12:15)
Controleer eens een tijdje in de winkelcentra`s, daar rijden ze je de vouwen uit je broek.
Beertje (8-10-2008 om 10:50)
Niet alleen bij stationbrug ook de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg. Daar rijden heel veel auto's door rood; flitspaal neerzetten. En fietsers rijden daar ook vaak met 3 of 4 naast elkaar zodat je niet voorbij kan.
Kimmy (8-10-2008 om 10:38)
Inderdaad, de stationsbrug (Middelburg) hebben ze speciaal "veiliger" gemaakt voor de fietsers en vervolgens lappen die elke verkeersregel aan hun laars... Controleren is de boodschap!!!
Marielle (8-10-2008 om 09:12)
Kijk en nu nog bij stationsbrug in middelburg want daar rijdt ook iedereen maar door rood
Fietser (8-10-2008 om 07:35)
Prima dat ze weer eens controleren, maar de manier waarop!! Zag het gisteren op de tv. Eerst eens waarschuwen, deed oom agent vroeger ook. Vanmorgen om half 6 hoorde ik een brommer komen en zag hem pas toen ik een beweging opmerkte want die reed zonder licht, waar is de politie!! nog op bed!?!?
Vonck (8-10-2008 om 00:35)
Hier is een week of wat terug een fietser omgekomen. Weten ze dit niet of zijn ze gewoon heel erg dom bezig.
Cookie-instellingen beheren