Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij motorongeluk Borssele

Toegevoegd: 08-10-2008, 09.51 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
BORSSELE - Bij een ongeluk in Borssele tussen een motor en een bedrijfswagen is woensdagmorgen een 18-jarige motorrijder uit de gemeente Borsele zwaargewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee weggebruikers rond 08.00 uur op de Zeedijk nabij de EPZ-kerncentrale met elkaar in botsing. De motorrijder kwam ten val en bleef op de grond liggen.


Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen om het slachtoffer te helpen. De motorrijder is met onbekende verwondingen per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.
 
De politie heeft ter plekke technisch onderzoek verricht om de toedracht van het ongeval in kaart te brengen. De Zeedijk was gedurende de afhandeling van het ongeluk over een flinke lengte volledig afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen W (15-10-2008 om 11:59)
Robertf! Ik hoorde het gisteren van Henk dat je een ongeluk hebt gehad :O Hoe gaat het nu? Hopelijk herstel je snel. Wel zonde van je brand new Kawasaki, maar gelukkig is alleen die totall loss en jij niet. Spreek je nog wel. Succes!!!
Fam. P Walhout (10-10-2008 om 14:44)
Ha Robbert, Hopelijk zien we je weer in de loop v/d tijd voorbij komen op de motor. We wensen je van harte beterschap toe. Groetjes de buurtjes van nr.45.
E. (10-10-2008 om 09:14)
Hoi Robert, wij kennen je niet ,maar willen je wel een heel voorspoedig herstel wensen.
Een moeder (10-10-2008 om 08:00)
Hoi robert, hoop op een goed herstel gelukkig kan je het allemaal nog navertellen. De meeste motorongelukken kan je zelf niet voorkomen. Wij, ook fanatieke motorrijders, wensen je veel sterkte en nog vele mooie ritten.
Gerbert (9-10-2008 om 21:11)
Heey Robert, Schrok mij rot toen ik het hoorde! Hopelijk ben je weer snel de oude! Beterschap.
Lida (9-10-2008 om 19:11)
He Robert, Ik hoop voor je dat het allemaal weer goed komt. En wens je heel veel beterschap toe.
Cookie-instellingen beheren