Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Incident met truck bij Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 09-10-2008, 14.06 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - De hulpdiensten zijn donderdagmiddag opgeroepen voor een incident met een vrachtwagen, net buiten de Westerscheldetunnel aan de zijde van Hoek.
 
Volgens de politie was rond 14.00 uur de melding binnengekomen dat een vrachtwagen zijn turbo opgeblazen zou hebben.
 
Kort hierop kwam echter de melding binnen dat de truck ook daadwerkelijk in brand zou staan. Volgens de procedures voor icidentbestrijding in en rond de Westerscheldetunnel zijn daarop diverse brandweereenheden gealarmeerd.
 
Al snel bleek dat er geen sprake was van brand. Eén rijbaan was enige tijd afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Katootje (9-10-2008 om 21:06)
Tegenwoordig kunnen ze tock ook de snelheid op een deel van de tunnelbuis aanpassen.
Anoniempje (9-10-2008 om 20:02)
Ja inderdaat het was een beetje onzinnig om heel de tunnel af te sluiten en vervolgens was er aan de andere kant iets gebeurt..... ook hebben veel mensen uit goes of middelburg hun aansluiting gemist waardoor zij 1 uur moesten wachten.
Klaas baars (9-10-2008 om 19:21)
Wees blij dat er een tunnel is .. het is makkelijker en sneller. Oké je heb gelijk dat het k*t is maar je kon er gewoon door maar iets zachter. Zou jij het leuk vinden als je daar werk en je krijg dit commentaar? Denk ook eens aan de medewerkers van de wst!!!
Jos (9-10-2008 om 18:59)
Toen wij plm 1645 uur door de westbuis reden was men met enkele wagens op de rechterbaan het oliespoor aan het weghalen. Kan me voorstellen dat een baan dicht is omdat er anders motoren kunnen uitglijden. Wij doen dat zelf ook bij het waterschap. Dat lange kruis is wetgeving zij m'n collega. Helaas
Peter (9-10-2008 om 17:45)
Ja en dan moet zonodig weer de snelheid in de tunnel gereduceerd worden tot 50 en een baan afgesloten, terwijl de truck buiten de tunnel stond. Wanneer leren ze het nu eens. 6600 mtr. met 50 rijden terwijl er in heel de tunnel niets aan de hand is.
Bert B. (9-10-2008 om 14:13)
Mjah...dat heb je met dat stijle @#%$^stuk daar als je richting terneuzen/hoek rijd. Heel die tunnel zou gewoon dicht gegooid moeten worden en iedereen weer lekker met het pontje van vlissingen naar breskens...broodje kroket erbij en die eeuwige k*tmeeuwen!!!!
Cookie-instellingen beheren