Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen. Later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade na aanrijding op kruising in Tholen

Toegevoegd: 09-10-2008, 23.17 uur
Door: Politie Zeeland
THOLEN - Bij een ongeluk op de kruising Postweg/Kettingdijk in Tholen zijn donderdagmiddag een auto en een bromfiets met elkaar in botsing gekomen.


Een 24-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed rond 17.30 uur in een rijtje auto's achter een langzaam rijdende graafmachine die over de Postweg reed.

Op een gegeven moment sloeg zij linksaf de Kettingdijk op en zag hierbij een 18-jarige bromfietsster uit de gemeente Tholen net te laat. De bromfietsster kwam aanrijden over het fietspad naast de Postweg en reed richting Poortvliet. Zij remde nog wel krachtig maar kon een botsing niet meer voorkomen.

 
De 18-jarige vrouw werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht maar zij bleek geen letsel te hebben opgelopen. Ook de schade aan de auto en de bromfiets viel mee.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (10-10-2008 om 14:44)
Gelukkig niet al te ernstig. Vervelend. sterkte allebei, is toch schrikken!