Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui, later meer bewolking en regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Automobilist onwel achter stuur in Hoek

Toegevoegd: 09-10-2008, 23.20 uur
Door: Politie Zeeland
HOEK - Een 39-jarige Terneuzenaar is donderdagmiddag onwel geworden terwijl hij achter het stuur zat van zijn bestelauto.


Omstreeks 15.45 uur reed hij in een bestelauto met daarachter een aanhangwagen gekoppeld over de Van Wuijckhuiseweg richting de N61. Net voor de kruising werd hij onwel en verloor daardoor de controle over zijn auto.

Hij reed door de berm het fietspad op waar hij ternauwernood een groep fietsers miste. Hij botste tegen enkele verkeersborden en reed op de kruising tegen de verkeerslichtinstallatie. De combinatie kwam uiteindelijk na de kruising tot stilstand in de berm nadat zijn bijrijder aan de handrem had getrokken.

 
De bestelauto raakte aan de voorzijde beschadigd en moest worden weggesleept. De 39-jarige bestuurder en zijn bijrijder kwamen met de schrik vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (10-10-2008 om 14:39)
Blij dat het op zich nog goed is afgelopen, gezien die groep fietsers die er reden! Hoop dat meneer zijn onwel worden niet te ernstig was, sterkte allebei!
Chiel (10-10-2008 om 06:12)
Ik wens mijn collegaas het beste