Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Weer fietscontroles in Oost Souburg

Toegevoegd: 09-10-2008, 23.22 uur
Door: Politie Zeeland
OOST-SOUBURG - De politie heeft donderdagmorgen tussen 07.30 en 08.45 uur controles gehouden in Oost-Souburg.


Op het Koopmansvoetpad werden bij een vorige controle op hetzelfde tijdstip nog 20 bekeuringen, voornamelijk aan jeugdige bromfietsers, uitgedeeld. Vanmorgen werden slechts twee bromfietsers bekeurd omdat ze over het Koopmansvoetpad reden.

Ter hoogte van de kruising met de Poortugaalstraat werd gecontroleerd op fietsen die over de stoep reden. Sommige fietsers reden rakelings langs werklui. Hier werden zeven boetes uitgeschreven.

De politie zal regelmatig dit soort controles houden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan van Souburg (10-10-2008 om 13:13)
@Jan, terechte bekeuring, had u uw zoon maar beter moeten opvoeden dan had hij geweten dat een voetpad voor voetgangers is. Misschien een tip voor u zoon als je niet kunt door fietsen dan loop je een klein stukje.
Ronny (10-10-2008 om 11:31)
Jan: fietspaden zijn voor fietsers en stoepen zijn voor voetgangers,dus hou op met dat gemekker,bij gebrek aan fietspad,hou toch op,de boete is terrecht .
Jan (10-10-2008 om 09:18)
Gisterochtend is mijn zoon bekeurd omdat hij bij gebrek aan een fietspad, zonder iemand te hinderen over de stoep reed. Onze wetshand-havers hebben zeker niets anders te doen? SVP prioriteiten stellen en aandacht richten op diegenen die asociaal rijgedrag vertonen en anderen in gevaar brengen..
Cookie-instellingen beheren