Weerbericht:
Bewolkt en regen, later stevige buien en veel wind
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Twee doden bij aanrijding N61

Toegevoegd: 10-10-2008, 07.48 uur
Twee doden bij aanrijding N61
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - Bij een ongeluk op de Middenweg (N61) bij Biervliet zijn vanmorgen twee 17-jarige bromfietsers uit de gemeente Terneuzen om het leven gekomen.


Het ongeluk werd rond 06.45 uur uur opgemerkt. Het is bij de politie niet duidelijk wanneer het ongeluk precies heeft plaatsgevonden. Toen de hulpdiensten arriveerden waren de slachtoffers al overleden.

De botsing vond plaats ter hoogte van hectometerpaaltje 13,2, tussen de kruisingen met de Magdalenadijk en de Driesprongweg. De politie vermoedt dat de bromfietsers frontaal met elkaar in botsing zijn gekomen. Daar valt uit af te leiden dat één van de jongens op het verkeerde fietspad reed. Er zijn langs de N61 twee fietspaden met elk éénrichtingsverkeer.

Er is ter plekke een uitvoerig technisch verkeersonderzoek gedaan. De bromfietsen zijn meegenomen voor onderzoek. Het verkeer werd ter plekke omgeleid en kon rond 10.20 uur weer van de weg gebruik maken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zus Herman (9-12-2008 om 13:59)
Inderdaad! Ze waren gewoon allebei op weg naar hun werk en ze waren ook geen vrienden (kenden elkaar alleen maar van een keertje zien).
Miek (8-12-2008 om 19:44)
Wat ik hiermee dus wil zeggen:als je jonger bent,ben je niet gelijk ook roekelozer!misschien is 1 van de jongens wel onwel geworden op de brommer,we zullen het nooit weten ...
Miek (8-12-2008 om 19:39)
Allereerste veel sterkte voor de nabestaanden!Waarschijnlijk waren deze jongens op weg naar hun werk/school,en dan zo'n noodlottig ongeval!Leeftijd heeft hier niets mee te maken, dit jaar was in Vlissingen ook een ongeluk met fatale afloop. Toen was de bestuurder van de scooter 50 jaar.
Zus herman (8-12-2008 om 16:20)
Als je hier op reageert moet je wel oppassen wat je zegt. Bijvoorbeeld dat jongeren extra voorzichtig moeten zijn, oude lui ook! en dat ze slaapogen hadden slaat ook absoluut nergens op!. De oorzaak maakt trouwens ook niet meer uit, we kunnen er gewoon niks meer aan veranderen.
Moeder van Wouter (19-10-2008 om 23:19)
Beste mensen graag wil onze dank uitspreken voor alle reakties in welke vorm dan ook Het heeft ons goed gedaan. Wouter heeft een diepe indruk achtergelaten in zijn fijne maar veel te korte leven in ons midden
Reactie op E door zus van Herman (18-10-2008 om 18:02)
Beste mensen, iedereen hartelijk dank voor hun steun op welke manier dan ook. Ter duidelijkheid, Herman kende Wouter van een enkele x zien, waren geen collega's of vrienden.
Cookie-instellingen beheren