Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Twee doden bij aanrijding N61

Toegevoegd: 10-10-2008, 07.48 uur
Twee doden bij aanrijding N61
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - Bij een ongeluk op de Middenweg (N61) bij Biervliet zijn vanmorgen twee 17-jarige bromfietsers uit de gemeente Terneuzen om het leven gekomen.


Het ongeluk werd rond 06.45 uur uur opgemerkt. Het is bij de politie niet duidelijk wanneer het ongeluk precies heeft plaatsgevonden. Toen de hulpdiensten arriveerden waren de slachtoffers al overleden.

De botsing vond plaats ter hoogte van hectometerpaaltje 13,2, tussen de kruisingen met de Magdalenadijk en de Driesprongweg. De politie vermoedt dat de bromfietsers frontaal met elkaar in botsing zijn gekomen. Daar valt uit af te leiden dat één van de jongens op het verkeerde fietspad reed. Er zijn langs de N61 twee fietspaden met elk éénrichtingsverkeer.

Er is ter plekke een uitvoerig technisch verkeersonderzoek gedaan. De bromfietsen zijn meegenomen voor onderzoek. Het verkeer werd ter plekke omgeleid en kon rond 10.20 uur weer van de weg gebruik maken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zus vervolg (18-10-2008 om 12:15)
Op zich is het ook wel logisch dat mensen speculeren, dat doe ik zelf ook vaak. Maar je hebt geen idee, dat dat mensen zo kan kwetsen. Dus lees ik daar maar overheen en denk ik alleen aan alle bemoedigende woorden, dat dan toch heel veel goed doet. Dus nogmaals bedankt iedereen!
Zus (18-10-2008 om 12:12)
@E. Herman en Wouter hebben elkaar niet echt gekend, maar broers van Herman waren collega`s van Wouter. Ik wilde alle reacties toch wel lezen omdat het zo fijn is dat er zoveel mensen met ons meeleven. Wij hebbben ook contact met wouters familie.
E. vervolg (17-10-2008 om 10:13)
Ik wens je samen met dat andere gezin die ook hun zoon en broer hebben verloren heel veel sterkte. Ik had nog een vraag hebben herman en wouter elkaar gekend? In sommige reacties lijkt het er wel op. Je hoef hier geen reactie op te geven. Heel veel sterkte meisje!!
E. (17-10-2008 om 10:11)
@ zus: Wat moedig van je dat je al die reacties kunt lezen. er zal ongetwijfeld ook wel boosheid geweest zijn als je al die speculaties leest en anderzijds ook wel ontroerend al die woorden van troost maar met die woorden kunnen ze je broer niet teruggeven.
Pubermoeder (17-10-2008 om 10:00)
Vol ontzag voor zoveel triestheid, voor de broosheid van 't leven, het ongelofelijke, het gemis, de droevenis die mensen kan overkomen, wil ik jullie sterkte wensen vandaag, morgen en alle dagen die nog gaan komen, dagen die jullie zullen herinneren aan hoe het ooit was en nooit meer zal zijn.
Zus (16-10-2008 om 19:21)
Allemaal bedankt voor de mooie woorden. Jammer dat er toch gespeculeerd wordt hoe dit gebeurd zou zijn. Wat maakt het nog uit? 2 jongens in de bloei van hun leven ..... Ze zijn niet meer. Wij hopen dit in de toekomst een plaatsje te kunnen geven. Beide jongens hebben een plaatsje in mijn hart.
Cookie-instellingen beheren