Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Twee doden bij aanrijding N61

Toegevoegd: 10-10-2008, 07.48 uur
Twee doden bij aanrijding N61
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - Bij een ongeluk op de Middenweg (N61) bij Biervliet zijn vanmorgen twee 17-jarige bromfietsers uit de gemeente Terneuzen om het leven gekomen.


Het ongeluk werd rond 06.45 uur uur opgemerkt. Het is bij de politie niet duidelijk wanneer het ongeluk precies heeft plaatsgevonden. Toen de hulpdiensten arriveerden waren de slachtoffers al overleden.

De botsing vond plaats ter hoogte van hectometerpaaltje 13,2, tussen de kruisingen met de Magdalenadijk en de Driesprongweg. De politie vermoedt dat de bromfietsers frontaal met elkaar in botsing zijn gekomen. Daar valt uit af te leiden dat één van de jongens op het verkeerde fietspad reed. Er zijn langs de N61 twee fietspaden met elk éénrichtingsverkeer.

Er is ter plekke een uitvoerig technisch verkeersonderzoek gedaan. De bromfietsen zijn meegenomen voor onderzoek. Het verkeer werd ter plekke omgeleid en kon rond 10.20 uur weer van de weg gebruik maken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oud-school genoot (16-10-2008 om 00:07)
Wat verschrikkelijk!!!! De nabestaanden heel veel sterkte toegewenst. Ikzelf heb Herman goed gekend. Vreselijk is het idee om zo iemand nooit meer terug te zien. Verjaardagen, school, enz... Nooit meer...
Robin (15-10-2008 om 09:24)
Wouter ik ga je veel missen ik weet nog dat je naast mij op de bank zat samen met anique heel veel sterkte en moed.
Maus (14-10-2008 om 21:14)
1 persoon zat bij mij in de metaal op school. Ik hoorde het en ik schrok wel erg! Ik wens de familie van allebei de personen sterkte in dit verlies, gecondoleerd.
Vin hermans (14-10-2008 om 17:27)
Woorden schieten te kort. Weer blijkt hoe een tel van onoplettendheid grote gevolgen heeft. Oproep aan alle verkeersdeelnemers, met nadruk aan de jongere: blijft alert.
Fam Lindhout (14-10-2008 om 16:59)
Woorden schieten te kort. Alles komt weer boven. Twaalf jaar geleden hebben wij hetzelfde meegemaakt, mijn man reed frontaal op een andere brommer, hij heeft heel slecht gelegen maar is er gelukkig bovenop gekomen. Wij wensen ouders\familie heel veel sterkte toe in dit verlies.
Marieta (14-10-2008 om 16:09)
Heel veel sterkte voor beide familie's. Echt veel te jong. Mijn broer kende herman maar ik ken ze geen van beiden. Rust zacht jongens.
Cookie-instellingen beheren