Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 174 km

Toestand slachtoffer ongeluk Goes kritiek

Toegevoegd: 10-10-2008, 17.40 uur
Toestand slachtoffer ongeluk Goes kritiek
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een ongeluk op de kruising 's-Gravenpolderseweg/Beukenstraat in Goes is een 71-jarige vrouw uit Goes zwaargewond geraakt. Volgens de politie is de toestand van het slachtoffer kritiek.

Het slachtoffer wilde rond 16.10 uur met haar fiets aan de hand het zebrapad op de 's-Gravenpolderseweg oversteken toen ze werd aangereden door een 20-jarige automobilist uit de gemeente Borsele. De man, die naderde vanuit de richting van 's-Gravenpolder, trapte vol op de rem maar kon een botsing niet meer voorkomen.


De vrouw kwam ten val en liep daarbij onder meer hoofdletsel op. Ze was direct buiten bewustzijn. De gewonde is met de traumahelikopter uit Rotterdam overgebracht naar het ziekenhuis in Gent.

De bestuurder van de auto raakte niet gewond. Het rijbewijs van de 20-jarige bestuurder is ingenomen omdat hij mogelijk harder heeft gereden dan de 50 kilometer per uur die ter plaatse is toegestaan. Zijn auto is in beslag genomen voor technisch onderzoek.
 
De kruising was enige tijd afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek verricht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arianne (11-10-2008 om 00:23)
Zeeland scoort wel hoge ogen vandaag. Vreselijke berichten. Iedereen sterkte. Ik zou willen dat er woorden waren om te troosten.
Orion (11-10-2008 om 00:11)
@rijden iedere week wel een voor zijn sokken. Inderdaad wanneer houdt het nauw eens op met dat onoplettende gedrag van weggebruikers. Ik ga dagelijks fietsend naar Goes. Loop zelf iedere dat een risico als dit zo doorgaat. Goes recordstad met het meeste aantal fietsaanrijdingen van Nederland.
B. (10-10-2008 om 23:33)
Alweer een ongeluk gebeurd veel de laatste tijd in de provincie. Beterschap en sterkte voor mevrouw en familie. automobilist... sterkte!!
A.S (10-10-2008 om 21:46)
Heel veel sterkte en hopen op een spoedig herstel.
Jw (10-10-2008 om 21:02)
Goes fietsstad van het jaar? ze rijden iedere week wel een voor zijn sokken.
Cookie-instellingen beheren