Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongetje vast tussen spaken in Goes

Toegevoegd: 10-10-2008, 18.31 uur
Jongetje vast tussen spaken in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is vrijdagmiddag een jongetje met zijn voet vast komen te zitten tussen de spaken van een fiets. De brandweer heeft hem bevrijd.
 
Het slachtoffertje was rond 16.50 uur vast komen te zitten. De ambulancedienst en de brandweer werden opgeroepen om hem te helpen. De brandweer heeft een stang van het frame geknipt om het ventje te bevrijden.
 
Het jongetje liep lichte verwondingen op, maar is voor de zekerheid toch even meegenomen naar het ziekenhuis.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brandweerman (12-10-2008 om 14:35)
@Orion: Als je niet weet hoe en wat reageer dan ook niet met zo'n bericht, danku
Jos (12-10-2008 om 12:04)
De brandweer is er toch mens én dier te helpen?
Fred (11-10-2008 om 22:37)
Als je goed leest hebben ze het frame geknipt niet de spaken. Weet niet hoe goed jou gereedschapskist is uitgevoerd Orion maar ik heb er niets in zitten waarmee ik op een snelle manier door het frame heen kan komen.
Orion (11-10-2008 om 00:04)
Wat ik niet begrijp is dat er in de buurt waar dat gebeurde niemand is met een tang om de spaken door te knippen. In iedere standaardgereedschapskist zit wel een nijptang of zoiets. Scheelt de brandweer een rit.
Cookie-instellingen beheren