Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie valt hennepkwekerijen T'neuzen binnen

Toegevoegd: 10-10-2008, 23.06 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie is gisteren in totaal vier Terneuzense woningen binnengevallen op zoek naar hennepkwekerijen. Bij twee van de vier woningen trof men niets (meer) aan.


De invallen werden gedaan aan de Wagnerhof, de Beethovenhof, het Dubussyhof en de Karel Doormanlaan. In de laatstste twee straten werd wel hennep aangetroffen. Aan het Debussyhof troffen agenten op een zolder 106 planten aan.

De bewoner van het pand werd ter plaatse aangehouden en mee-genomen naar het politiebureau. Na het afleggen van een verklaring is hij weer in vrijheid gesteld. Alle planten en de benodigde apparatuur zijn in beslag genomen en door medewerkers van de gemeente Terneuzen afgevoerd en vernietigd.

De stroom die nodig was voor de kwekerij werd buiten de meter om afgetapt. Door de Delta zal hiervan aangifte worden gedaan.

In een woning aan de Karel Doormanlaan werden henneptoppen aangetroffen van in totaal tussen de vijf à zes gram. Ook trof de politie een stroomstootwapen en een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aan alsmede enkele honderden euro's aan contant geld. Alle goederen zijn in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anomien (11-10-2008 om 17:14)
Idd Lianne heb dit zelf meegemaakt dat de politie met 4 politieauto's 2 delta nuts auto's en 2 gemeente wagens voor men deur stond. Met een huiszoekings bevel. Dit doordat een of andere grappige had gebeld naar een tiplijn wanneer je er mensen van verdenkt dat zei een kwekerij hebben!!
I. (11-10-2008 om 13:00)
Ach, een excuus krijg je nooit.... Ze hebben gegronde redenen, dus vallen ze binnen terecht of onterecht, want de verrader slaapt NOOIT, zie de vraag van Hans...
Mimi (11-10-2008 om 12:26)
@LAGUNA (10-10-2008 om 23:25 uur: Meld Misdaad (Anoniem), daar heb je meer aan. Bij de politie op 0900 8844. Of bel anoniem naar 0800 7000.
Piet (11-10-2008 om 11:52)
Zelfs in Oostburg zijn deze kwekers te vinden,ook mensen met kinderen die een baan hebben bij overheidsinstellingen in deze gemeente houden er deze hobby op na,vaak met een witwas bedrijfje ernaast waar ze contante facturen uitschrijven,ook hebben ze vaak al meer bedrijfjes gehad laatste jaren.
Burger (11-10-2008 om 11:42)
Vind het alleen maar goed moeten ze maar werken voor hun centen en zich ook niet verdacht gedragen het is de loterij niet hoe ze binnen kom op goed geluk
Lianne verwijs (11-10-2008 om 10:10)
En wordt er ook bij die mensen waar ze binnen gevallen zijn en niks aantreffen en duidelijk zichtbaar is dat er ook nooit iets geweest is gezegd sorry we zaten verkeerd?? Die mensen hebben de schrik van hun leven en gelijk een naam van hier tot ginder terwijl dit onterecht is.
Cookie-instellingen beheren