Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ernstig ongeluk op A58 bij Goes

Toegevoegd: 13-10-2008, 16.27 uur
Ernstig ongeluk op A58 bij Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een ongeluk op de A58 bij Goes zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt. Na het ongeluk ontstond een file van enkele kilometers.
 
De gewonden zaten in een bestelbus die door nog onbekende oorzaak rond 15.55 uur in de middenberm belandde en twee keer over de kop vloog. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van hectometerpaaltje 147,0.


De brandweer werd opgeroepen om de ambulancedienst te assisteren. De komst van de gealarmeerde traumahelikopter werd na enige tijd weer geannuleerd. De slachtoffers, afkomstig uit Ruchpen en Terneuzen, zijn met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Door het ongeluk moest het verkeer enige tijd over de rechtse baan en de vluchtstrook worden geleid. Dit leidde tot oponthoud.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren