Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

Gewonden bij motorongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 13-10-2008, 16.46 uur
Gewonden bij motorongeluk Terneuzen
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt bij een aanrijding.


De twee, een motorrijder en zijn passagiere, reden rond 16.05 uur over de rotonde op de kruising van de Rooseveltlaan met de Guido Gezellestraat toen zij door nog onbekende oorzaak ten val kwamen.

De twee zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de motor, een Kawasaki ZZ-R 1100 uit 2007, van het wegdek gehaald om verkeersproblemen te voorkomen.

Over de ontstane schade is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stefan (14-10-2008 om 08:36)
Het wordt eens tijd dat er iets aan die rotondes gedaan wordt want ze worden constant gladder door o.a. zand en andere die vrachwagens verliezen als zij de rotonde moeten nemen. Dit wordt niet opgeruimd, je kan er dus op wachten totdat er weer iets gebeurd.
Ook op de motor (13-10-2008 om 23:58)
Net zoals Krijn zei. Ik rij dagelijks op de motor over die rotonde en dat zand ligt er al meer dan een week. Alleen lag het nu aan de andere kant van de rotonde. Maar goed, het hoeft het niet te zijn natuurlijk. Het is duidelijk zichtbaar en ligt vrij ver aan de buitenkant van de weg.
Luc (13-10-2008 om 22:59)
Er liggen ook vaak dieselsporen op die rotonde. Dit komt vaak uit vrachtwagens die zonodig over die rotonde richting Haarmanweg moeten omdat ze hun draai in dat madurodamrotondetje op de Haarmanweg niet makkelijk kunnen nemen. Alle begrip voor de chauffeurs. Onbegrip voor de rotonde Haarmanweg!
Motorrijder (13-10-2008 om 19:59)
Twee maanden geleden reed ik heel langzaam op de motor over de rotonde bij Othene, plotseling ben ik gevallen en daarbij enkele ribben gebroken. Het was terplaatse heel glad vermoedlijk door rubber wat van de autobanden gesleten was.
Krijn (13-10-2008 om 18:43)
Er ligt al een paar weken zand op die rotonde, zou dit de oorzaak kunnen zijn van de val. Ik reed er vorige week op de motor en dacht ''oeps los zand''. Zou prettig zijn als de gemeente dit opruimt.
Chris (13-10-2008 om 18:22)
Het is niet gek dat deze motorrijders onderuit zijn gegaan, er lag een flinke laag zand op de rotonde, zelf met de auto was het oppassen....
Cookie-instellingen beheren