Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Gewonde bij botsing op kruising Terneuzen

Toegevoegd: 14-10-2008, 13.43 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een ongeluk op de kruising Mr. F.J. Haarmanweg / Rooseveltlaan in Terneuzen zijn maandag twee auto's beschadigd geraakt. Eén persoon raakte gewond.


Een 23-jarige automobiliste uit Hulst stond rond 14.30 uur op de Mr. F.J. Haarmanweg te wachten voor het rode licht. De vrouw kwam uit de richting van de N61 en wilde rechtsaf de Rooseveltlaan inslaan. Een achteropkomende 76-jarige man uit Terneuzen kon niet tijdig stoppen en een aanrijding was het gevolg.

De 76-jarige man liep bij de aanrijding een gebroken borstbeen op, hij is opgenomen in het ziekenhuis in zijn woonplaats. De 23-jarige vrouw en een 34-jarige plaatsgenote, die bij haar in de auto zat, werden onderzocht, maar zij hadden geen letsel.
 
Beide auto's raakten beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren