Weerbericht:
Perioden met zon, afgewisseld door wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Honderdjarige bestolen in Vlissingen

Toegevoegd: 14-10-2008, 13.47 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In haar woning in Vlissingen is maandagmiddag een 100-jarige vrouw uit die plaats bestolen van haar portemonnee.


De dader kwam tussen 14.45 en 15.15 uur de woning binnen door zich voor toe doen als medewerker van een zorginstelling. Hij leidde de vrouw af door druk te praten en toen hij weer vertrokken was, bemerkte de vrouw dat haar portemonnee, met daarin enkele tientallen euro's, verdwenen was.

De man was circa 20 jaar oud, had een getinte huidskleur en kort krullend haar. Hij was tamelijk kort van stuk en ging er na de diefstal op de fiets vandoor.
 
 

Het gebeurt regelmatig dat mensen in onze provincie worden bestolen door mensen die zich door middel van een vlotte babbel de toegang tot een woning weten te verschaffen om er vervolgens vandoor te gaan met waardevolle spullen.

De politie heeft de volgende tips om deze zogeheten babbeltrucs tegen te gaan: Vraag een persoon aan de deur wat deze komt doen. Vraag naar diens legitimatie en bel eventueel ter controle het betreffende bedrijf. Laat de bezoeker niet binnen en sluit de voordeur terwijl u belt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Och (14-10-2008 om 23:06)
Ben je dan een flinke jongen als je steelt van een 100-jarige? Stoer hoor. Wat een watje!
Tholenaar (14-10-2008 om 22:11)
De dader tot zijn 100 derste verjaardag te werk stellen in een verzorgings tehuis, zonder handjes uiteraard. Te zot voor woorden voor zulke lui. Sterkte mevrouw.
RvZ (14-10-2008 om 21:46)
Het is een schande dat er iemand word beroofd en dan nog wel in de eigen woning,ben je dan nergens meer veilig? nog erger dat het om een dame gaat van 100 jaar,te gek voor woorden.ik hoop dat die gast snel word opgepakt en een zware straf krijgt,zulke gasten horen niet vrij rond te lopen.
Valentino Saridin (14-10-2008 om 20:49)
Het is gewoon schandalig dat er mensen zijn met zulke bedoelingen. Zo zie je maar dat het NEDERLANDS rechtsysteem veels te soft is. Zulke mensen deinsen nergenst meer voor terug. Veel sterkte toegewenst voor die oude dame.
Koos (14-10-2008 om 20:04)
Het is een schande,laten ze iemand van hun eigen leeftijd pakken,en dan 20 jaar zijn,hoeveel oude mensen zullen het slachtoffer zijn,ik hoop dat ze hem snel pakken ,en goed straffen,anders kom er niks van terecht,
Mdp (14-10-2008 om 18:52)
Van zn uiterlijk hoeft er niet bij hoor, dat weten we zo al. Niet alleen Gouda maar heel NL heeft er last van.
Cookie-instellingen beheren