Weerbericht:
In de zuidelijke helft enkele buien.
Verkeersinformatie:
Geen files

Honderdjarige bestolen in Vlissingen

Toegevoegd: 14-10-2008, 13.47 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In haar woning in Vlissingen is maandagmiddag een 100-jarige vrouw uit die plaats bestolen van haar portemonnee.


De dader kwam tussen 14.45 en 15.15 uur de woning binnen door zich voor toe doen als medewerker van een zorginstelling. Hij leidde de vrouw af door druk te praten en toen hij weer vertrokken was, bemerkte de vrouw dat haar portemonnee, met daarin enkele tientallen euro's, verdwenen was.

De man was circa 20 jaar oud, had een getinte huidskleur en kort krullend haar. Hij was tamelijk kort van stuk en ging er na de diefstal op de fiets vandoor.
 
 

Het gebeurt regelmatig dat mensen in onze provincie worden bestolen door mensen die zich door middel van een vlotte babbel de toegang tot een woning weten te verschaffen om er vervolgens vandoor te gaan met waardevolle spullen.

De politie heeft de volgende tips om deze zogeheten babbeltrucs tegen te gaan: Vraag een persoon aan de deur wat deze komt doen. Vraag naar diens legitimatie en bel eventueel ter controle het betreffende bedrijf. Laat de bezoeker niet binnen en sluit de voordeur terwijl u belt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adrie (14-10-2008 om 18:34)
Wat loopt er toch een laf tuig rond, bejaarden beroven bah !!
Joost (14-10-2008 om 18:13)
Prima advies van de hermandad. maar in de praktijk kunnen bejaarden dit toch allemaal niet. als er toch een advies komt laat dan blijken dat men reëell meedenkt!
Johanneke (14-10-2008 om 17:30)
Het getuigd toch van ontzettend lef!!!! Oeioei.......... zo'n een oud iemand beroven die zo weerloos is!!!! zou bijna zeggen dat ik onder de indruk ben, maar helaas is het tegenovergestelde waar. Hoe diep ben je dan gezonken
B.Koudenburg (14-10-2008 om 17:23)
Een ketting op de deur is het beste, de deur kan dan wel een stukje open, maar niemand kan naar binnen. Te koop bij diverse bouwmarkten.
Pol-p (14-10-2008 om 16:57)
Gatver wat een lafaard.
E. (14-10-2008 om 16:53)
Wat een grote jongen, dat je dat durft bij een zeer oude vrouw. Nu nog karweitje en dat is je eigen melden bij de politie en het driedubbele teruggeven wat je van die vrouw gejat heeft, dan pas ben je een nog grotere jongen. Nu vind ik je een laf en min schepsel!!!!
Cookie-instellingen beheren