Weerbericht:
Perioden met zon, afgewisseld door wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Honderdjarige bestolen in Vlissingen

Toegevoegd: 14-10-2008, 13.47 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In haar woning in Vlissingen is maandagmiddag een 100-jarige vrouw uit die plaats bestolen van haar portemonnee.


De dader kwam tussen 14.45 en 15.15 uur de woning binnen door zich voor toe doen als medewerker van een zorginstelling. Hij leidde de vrouw af door druk te praten en toen hij weer vertrokken was, bemerkte de vrouw dat haar portemonnee, met daarin enkele tientallen euro's, verdwenen was.

De man was circa 20 jaar oud, had een getinte huidskleur en kort krullend haar. Hij was tamelijk kort van stuk en ging er na de diefstal op de fiets vandoor.
 
 

Het gebeurt regelmatig dat mensen in onze provincie worden bestolen door mensen die zich door middel van een vlotte babbel de toegang tot een woning weten te verschaffen om er vervolgens vandoor te gaan met waardevolle spullen.

De politie heeft de volgende tips om deze zogeheten babbeltrucs tegen te gaan: Vraag een persoon aan de deur wat deze komt doen. Vraag naar diens legitimatie en bel eventueel ter controle het betreffende bedrijf. Laat de bezoeker niet binnen en sluit de voordeur terwijl u belt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Romeo (14-10-2008 om 16:38)
Dan ben je toch wel een held als je als 20 jarige een vrouw van 100 jaar durft te beroven.
Cindy (14-10-2008 om 15:02)
Deze knul mocht z'n ogen uit z'n kop schamen, sowieso al om iemand te bestelen maar dan nog zo'n oude dame...
Joop (14-10-2008 om 14:45)
Wat een held zeg. Laat hij het eens bij mij proberen.
Jetje (14-10-2008 om 14:36)
Dat vind ik toch zo laag bij de grond dat je zo een oud mensje moet bestelen die waarschijnlijk keihard voor dat geld heeft moeten werken vroeger
Vonck (14-10-2008 om 14:13)
Bij mijn oma is er ook eens iemand langs geweest met een vreemd verhaal. Mijn reactie hierop was gelijk een tweetal (goede) dievenkettingen op elke deur, hangsloten op de poort en rolluiken. Moet er niet aan denken dat ze 's nachts terug komen. Vind dit wel zo laag.
Patricia (14-10-2008 om 14:08)
Wat een laffe daad zeg, bah! Ik word echt doodziek van zulke mensen. Waar halen ze het lef vandaan! Zoek een baan en blijf van andermans spullen af.
Cookie-instellingen beheren