Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk Hengstdijk

Toegevoegd: 14-10-2008, 13.55 uur
Gewonden bij ongeluk Hengstdijk
Door: Roland de Jong
HENGSTDIJK - Bij een ongeluk op de kruising van de Plevierstraat met de Vogelweg in Hengstdijk zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt.


De slachtoffers zaten in twee auto's die rond 13.05 uur met elkaar in botsing kwamen. Eén van de auto's kwam in een sloot tot stilstand. De hulpdiensten gingen aanvankelijk uit van een beknelling maar hiervan bleek geen sprake.

De oorzaak van het ongeluk is vermoedelijk een voorrangsfout.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mau (15-10-2008 om 16:22)
@ Dirk: Ik rij al 6 jaar lang over die weg en ik heb nog nooit moeite gehad met die kruising, zo onoverzichtelijk vind ik hem niet hoor. En flispalen ben ik al helemaal geen fan van !
Eddy (14-10-2008 om 21:56)
Gelukkig viel het met het echtpaar nogal mee, alhoewel, allebei een gebroken borstbeen en mevrouw nog een gebroken rib erbij valt op die leeftijd natuurlijk nooit mee, veel sterkte met het herstel.
Dirk uit Hulst (14-10-2008 om 16:54)
Die kruising is vreselijk onoverzichtelijk, ik oordeel niet over de gereden snelheid, maar er moeten op de weg tussen Vogelwaarde en Kloosterzande flitspalen komen, soms lijkt het een racebaan! sterkte aan de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren