Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Truck in sloot na botsing Aagtekerke

Toegevoegd: 15-10-2008, 17.01 uur
Truck in sloot na botsing Aagtekerke
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Op de Baaiweg tussen Westkapelle en Aagtekerke is vanmiddag een vrachtwagen in de sloot beland nadat deze in botsing was gekomen met een tractor.


Het ongeluk vond rond 15.00 uur plaats. De Baaiweg was op dat moment erg glad door modder en mede daardoor is de truck in de sloot geschoven. De brandweer werd opgeroepen om de chauffeur van de vrachtwagen uit zijn cabine te bevrijden.

In verband met het ongeluk is de Baaiweg nog zeker enkele uren dicht. Over de medische toestand van de betrokkenen is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chauffeur (1-11-2008 om 09:20)
Beetje late reactie...maar ik rijd zelf op de vrachtwagen en ben van mening dat die jonge gastjes eens niet zo moeten scheuren met die tractoren zeker gezien de combinaties waar ze mee rijden. sta soms doodsangsten uit bij het tegemoetkomen.!!! gewoon onverantwoord.!!!
Romeo (19-10-2008 om 20:21)
Kan iemand mij vertellen hoe het ongeval eigenlijk is gebeurd want dat kan ik nergens terugvinden.Maar is dat de schuld van de slik of van een van de bestuurders.Dat de vrachtwagen na de aanrijding in de sloot geschoven is kan ook op een droog wegdek gebeuren.
M. van Bloppoel (19-10-2008 om 19:09)
Wat is dit nou allemaal voor ge*** haha ik moet mijn werkplek ook opruimen voor dat ik stop en waarom de boertjes niet dan??? Openbare wegen moeten begaanbaar zijn voor iedereen... als ik iets laat slingeren op de weg krijg ik ook een boete.. en terecht....
Boer (19-10-2008 om 17:56)
Wat maakt het uit dat er slik op de weg ligt dan pas je je maar aan want je eten wordt wel binnen gehaald. En als je er problemen mee hebt dan pak je maar een andere weg
K (19-10-2008 om 15:16)
De Baaiweg moet nu worden gebruikt omdat het verkeer omgeleid moet worden ivm fietspaden aanleggen op de weg tussen Aagtekerke en Meliskerke. Boeren zijn verantwoordelijk voor modder op de weg, welke weg dan ook, als ik een overtreding maak moet ik ook boeten voor mijn gedrag, waarom de boer niet??
Jaap (19-10-2008 om 15:09)
Misschien had deze tracker wat zachter kunnen rijden , ik deze kom combinatie nog al eens tegen en de snelheid is altijd nogal FORS zal ik maar zeggen!!!!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren