Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Truck in sloot na botsing Aagtekerke

Toegevoegd: 15-10-2008, 17.01 uur
Truck in sloot na botsing Aagtekerke
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Op de Baaiweg tussen Westkapelle en Aagtekerke is vanmiddag een vrachtwagen in de sloot beland nadat deze in botsing was gekomen met een tractor.


Het ongeluk vond rond 15.00 uur plaats. De Baaiweg was op dat moment erg glad door modder en mede daardoor is de truck in de sloot geschoven. De brandweer werd opgeroepen om de chauffeur van de vrachtwagen uit zijn cabine te bevrijden.

In verband met het ongeluk is de Baaiweg nog zeker enkele uren dicht. Over de medische toestand van de betrokkenen is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bandit (16-10-2008 om 17:04)
De boeren zouden ook de banden schoon kunnen spuiten voordat ze de weg op gaan, 20 minuten werk? Hogedruk spuit op een dieseltje en je bent van deze problemen af. Maarja dat kost geld....... Iedereen weet hoe het gaat, veiligheid boven alles zolang het maar niets kost......
Miep (16-10-2008 om 12:47)
ik woon in de buurt van de baaiweg en in deze tijd van het jaar is het op alle polderwegen slikkerig. en als het dan een beetje regent is het gewoon glad, maar de boeren hebben ook niet altijd tijd om dat gelijk op te ruimen, want het is in deze tijd zeer druk op het land!! dus uitkijken!
Medeweggebruiker (16-10-2008 om 12:38)
V/ Modder en slik is levensgevaarlijk, maar daar moet je de snelheid op aanpassen. Dat kent deze meneer van de tractor niet!!!!!.Gelukkig was het een vrachtauto anders hadden er doden gevallen
Een boer (16-10-2008 om 12:35)
Dezweg is heel vuil maar Het is niet allemaal zo makkelijk om die weg schoon te maken hoor, wij zijn nu 10 keer over de weg geweest met de schuif en er ligt nog slik. laatst kwam er een van het waterschap die ons adviseerde voor de regen de slik op te ruime, prima idee, maar het lukt niet altijd.
E. (16-10-2008 om 09:30)
Zo wow!!!! 't lijkt wel een ijsbaan ie glimt gewoon zo glad zal ie geweest zijn! Schandalig!!
DonLeon (16-10-2008 om 08:37)
Misschien is het nu tijd eens een voorbeeld te stellen en de landbouwer die deze weg onder modder heeft bedekt een forse bekeuring te presenteren.
Cookie-instellingen beheren