Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Truck in sloot na botsing Aagtekerke

Toegevoegd: 15-10-2008, 17.01 uur
Truck in sloot na botsing Aagtekerke
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Op de Baaiweg tussen Westkapelle en Aagtekerke is vanmiddag een vrachtwagen in de sloot beland nadat deze in botsing was gekomen met een tractor.


Het ongeluk vond rond 15.00 uur plaats. De Baaiweg was op dat moment erg glad door modder en mede daardoor is de truck in de sloot geschoven. De brandweer werd opgeroepen om de chauffeur van de vrachtwagen uit zijn cabine te bevrijden.

In verband met het ongeluk is de Baaiweg nog zeker enkele uren dicht. Over de medische toestand van de betrokkenen is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vrouw (16-10-2008 om 07:57)
Was te verwachten dat dit een keer zou gebeuren, trekkers, vrachtwagens en heel veel slik op de weg. De laag slik was daar gewoon niet normaal. Gelukkig geen ernstige verwondingen.
K (15-10-2008 om 18:17)
Je zet een bord "slik" neer of "modder" en je mag als boer gewoon de bagger laten liggen.
Wil (15-10-2008 om 17:28)
Die weg ook.... niet te geloven wat een laag slik er op ligt!
Jojo (15-10-2008 om 17:24)
Is t niet zo dat degene die de modderpoel veroorzaakt heeft dit ook op moet ruimen?? Er wordt naar mijn idee te weinig gecontroleerd wat betreft de "hoeveelheid slik op de weg"?
Cookie-instellingen beheren