Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Spookrijder op A58 bij Arnemuiden

Toegevoegd: 15-10-2008, 23.16 uur
Door: Politie Zeeland
ARNEMUIDEN - De politie is op zoek naar mensen die woensdagochtend rond 10.25 uur op de Rijksweg A58 tussen Arnemuiden en Middelburg een spookrijder hebben zien rijden.

Een 56-jarige automobilist uit Middelburg reed rond 10.25 uur over de Rijksweg A58 komende uit de richting van Arnemuiden en gaande in de richting van Middelburg. Toen hij, ter hoogte van Nieuw en Sint Joosland een vrachtwagen wilde inhalen en uitweek naar de linker rijbaan, zag hij een personenauto hem op dezelfde weghelft tegemoet komen.


De 56-jarige man stuurde terug naar rechts en begon te remmen. Tijdens het remmen schoof hij met zijn auto langs de vangrail. Hierdoor raakte de auto aan de gehele rechterzijde beschadigd.

De man bleef ongedeerd.Twee auto's die voor en achter de 56-jarige man reden moesten tevens uitwijken voor de spookrijder. Vermoedelijk heeft de spookrijder bij de afslag Arnemuiden de snelweg verlaten.

Mensen die de spookrijder gezien hebben worden verzocht zich te melden op telefoonnummer 0900-8844 of op het politiebureau in Middelburg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (16-10-2008 om 10:04)
Hier staan wij niet vreemd van de te kijken bijna dagelijks zie ik auto's via de afrit arnestein de snelweg op rijden en even later weer terug komen. Als je via de nieuwlandseweg de oude dijk op rijdt is het heel eenvoudig de afrit op te rijden. Een foutje is dan zo gemaakt.
Nickey (16-10-2008 om 02:06)
Foutje is menselijk, doorrijden beestelijk. Zou graag zien dat dit spook zich zou melden.
Cookie-instellingen beheren