Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtauto met kraan in sloot Sint Philipsland

Toegevoegd: 16-10-2008, 11.21 uur
Vrachtauto met kraan in sloot Sint Philipsland
Door: J.W. Kempeneers
SINT PHILIPSLAND - Op de Mosselweg in Sint Philipsland is woensdagmiddag een vrachtwagen met een kraan in de sloot geraakt.


Waarschijnlijk heeft de chauffeur de bocht te kort genomen waarna de combinatie in de sloot is geraakt. De weg raakte volledig geblokkeerd. Tot laat in de avond was deze dan ook afgesloten.

Met behulp van een telekraan is het uiteindelijk gelukt om de combinatie uit de sloot te takelen. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. De chauffeur kwam met de schrik vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop Goud (17-10-2008 om 22:56)
De beste stuurlui staan aan wal ! maar mocht het U ook overkomen dan staan we altijd voor om u van de sloot op de wal te zetten
Manneke (17-10-2008 om 17:34)
Iedereen moet weten: Boeren zorgen voor onz eten!!!! Nix tegen boeren eej???
Jos (17-10-2008 om 16:05)
Beste K, wat heeft een bocht te kort nemen met de bietencampagne te maken? En als je last heb van slik moet je in de stad gaan wonen. Lekker glad voor de stoplichten met benzine
Jan-Willem Kempeneers (17-10-2008 om 14:59)
@K: Bij mijn weten is dit ongeval niet gebeurd door slik op de weg. De bocht ter plaatse is vrijwel een haakse bocht, met daarnaast smalle bermen en een dijk. De combinatie is volgens mij gewoon te lang geweest om deze bocht te kunnen nemen.
Jeroen (17-10-2008 om 03:36)
K. Hoe wil je dat we dat doen dan? Waar je landbouw heb heb je kans op modder op de weg zodra er geoogst word dat is nou eenmaal onvermijdelijk... Mensen moeten zich gewoon aanpassen aan de omstandigheden... Er word genoeg voor gewaarschuwd.
K (16-10-2008 om 16:47)
De bietencampagne is nog maar net begonnen en de eerste duiken al weer de sloot in, de wegen glad,kan dit nu eens niet anders,het zijn niet alleen boeren met trekkers die in de polder wonen maar ook gewone mensen die met auto motor brommer over deze gladde wegen moeten dit is wachten op botbreuken!
Cookie-instellingen beheren