Botsing op Frankrijkweg bij Ritthem

Toegevoegd: 17-10-2008, 17.05 uur

Botsing op Frankrijkweg bij Ritthem
Door: Manfred Berrevoets
RITTHEM - Bij een kop-staart botsing in Ritthem zijn vrijdagmiddag twee personenauto's beschadigd geraakt.

Het ongeval vond rond tien over half vier plaats op de Frankrijkweg. Een 54-jarige man uit Vlissingen stond stil om af te slaan. Een 30-jarige man uit Oost-Souburg zag dit te laat en botste tegen de auto van de Vlissinger aan.

Door de klap schoot de auto een stuk naar voren. De bestuurder en de 33-jarige inzittende, ook afkomstig uit Vlissingen, klaagden over pijn in de nek. Beide zijn onderzocht door het personeel van de toegesnelde ambulances. Na onderzoek bleek dat zij niet mee hoefden naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was één rijbaan afgesloten voor het verkeer. Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (19-10-2008 om 06:23)
Tja als je met je radio aan het spelen bent ofzo dan zie je niet dat ze voor je stil staan. voor die auto stond ook nog een grote vrachtwagen met alarmlichten aan.