Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 2 km

Gewonde bij ongeval Vrouwenpolder

Toegevoegd: 18-10-2008, 20.52 uur
Gewonde bij ongeval Vrouwenpolder
Door: Manfred Berrevoets
VROUWENPOLDER - Bij een ongeval op de N57 bij Vrouwenpolder is zaterdag een 32-jarige man uit de gemeente Veere gewond geraakt.


Het ongeval vond rond tien voor half twaalf plaats nabij de kruising van de N57 met de Lepelstraat. De 32-jarige man uit de gemeente Veere reed over de N57 en wilde linksaf de Lepelstraat inrijden. Hij reed op dat moment achter een vrachtwagen en had weinig tot geen zicht op het hem tegemoetkomende verkeer.

Toen hij linksaf sloeg kwam hij dan ook in aanrijding met een auto die hem tegemoet reed. Deze auto werd bestuurd door een 23-jarige Middelburger. De Middelburger wilde nog uitwijken, maar kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De auto van de man uit de gemeente Veere kwam door de klap in de sloot terecht. Het 2-jarig dochtertje van de Veerenaar zat achterin de auto en is door omstanders uit de auto gehaald. Zij kwam er zonder verwondingen vanaf, haar vader was minder fortuinlijk, hij liep een grote hoofdwond en diverse schrammen op.

Na behandeling in het ziekenhuis mag hij thuis van zijn verwondingen genezen. Van beide auto's is het kentekenbewijs ingevorderd door de politie en ze zijn weggesleept door een takelbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Angel (21-10-2008 om 22:25)
Ik snap niet dat mensen kunnen reageren terwijl ze het niet gezien hebben........
Tjonge (19-10-2008 om 15:24)
Gewoon met 2 auto's op dezelfde plek willen rijden dus, maar nee, dat gaat niet. Dan zal er 1 even moeten inhouden of wachten. Mensen toch, heb geduld, je ziet hier weer, wals je geduld hebt, kun je nog eerder aankomen op de plaats van bestemming
Prince (19-10-2008 om 09:58)
Het is niet te verwonderen dat er zo veel ongelukken gebeuren ,het rijgedrag lijkt nergens op men haalt in over door getrokken strepen .lapt de snelheid aan zijn laars. en wat te denken van onze snelwegen in zeeland en zeeuws vlaanderen . als het gaat regenen vlieg je zo van de modder in de sloot
John (18-10-2008 om 23:40)
Toch wel duidelijk dat de bestuurder achter de vrachtwagen te weinig afstand hield om zo voldoende overzicht te krijgen, en eigenlijk te gehaast afsloeg. Gelukkig mankeert zijn dochtertje niets!
Kees J. (18-10-2008 om 21:58)
Om 16u00 met de racefiets langs die plaats een lekke band gereden, wat bleek er lag nog een heleboel glas op het fietspad, er waren toch genoeg brandweerlieden aanwezig, of zijn die allen om te blussen?
Cookie-instellingen beheren