Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Portier café met dood bedreigd

Toegevoegd: 19-10-2008, 16.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De Politie Zeeland heeft twee mannen aangehouden voor het bedreigen van beveiligingsmedewerkers van een café op het Bellamypark in Vlissingen.

Een 32-jarige Vlissinger is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond vier uur aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij een beveiligingsmedewerker van een café aan het Bellamypark met de dood heeft bedreigd. Tussen de twee was een woordenwisseling ontstaan, na een opstootje in het café. De Vlissinger wilde het café uitlopen met een glas drank in zijn handen. De beveiliger liet dit niet toe. De Vlissinger gooide toen het glas richting de beveiligingsmedewerker. Die heeft de man toen de deur uitgezet.Op straat begon de Vlissinger bedreigende taal uit te slaan. Hij liep naar zijn auto toe en pakte 'iets' uit de kofferbak. De beveiliger voelde zich dermate bedreigd dat hij de politie heeft gebeld. Die is ter plaatse gekomen en heeft de 32-jarige Vlissinger aangehouden. De man is zondag om half twee weer in vrijheid gesteld.

Een 24-jarige Vlissinger is afgelopen nacht rond tien over drie aangehouden. De man zou portiers van een café aan het Bellamypark hebben bedreigd.

Toen de politie bij het café ter plaatse kwamen werd de Vlissinger in bedwang gehouden door portiers van het café. Hij is meegenomen naar een politiecel in Torentijd waar hij de nacht heeft doorgebracht.

De man heeft een verklaring afgelegd en mocht hierna weer naar huis. De man zou het café binnen hebben willen gaan, terwijl hij geen entreegeld zou hebben betaald. Hierdoor was er een woordenwisseling ontstaan die uitmondde in bedreigingen door de Vlissinger.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750