Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 62 km

Dronken man opgepakt voor bedreiging

Toegevoegd: 19-10-2008, 16.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT ANNALAND - Een 48-jarige man uit de gemeente Tholen is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks kwart voor één aangehouden door de Zeeuwse politie voor het bedreigen van een 47-jarige plaatsgenoot.


De man is aangehouden in een horecagelegenheid in Sint Annaland waar hij een 47-jarige plaatsgenoot bedreigde. Ook heeft de man diverse malen geprobeerd ruiten te vernielen van de horecagelegenheid.

De man verklaarde dat hij te diep in het glaasje had gekeken, dat er al langer problemen waren tussen hemzelf en het slachtoffer en dat het vanavond geescaleerd was. Hij is door de politie verhoord en hierna zaterdagmiddag weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren