Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 121 km

Truck botst op middengeleider A58 Goes

Toegevoegd: 20-10-2008, 10.16 uur
Truck botst op middengeleider A58 Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Op de A58 tussen Heinkenszand en Goes is maandagochtend een vrachtwagenchauffeur onwel geworden en tegen de middengeleider gereden.
 
Het ongeluk deed zich rond 09.00 uur voor. De ambulancedienst werd opgeroepen om de man te behandelen. De trucker, een 33-jarige man uit Apeldoorn is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Door het voorval moest één rijbaan van de A58 tijdelijk afgesloten worden voor het verkeer. Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de vrachtauto uit de berm getrokken. De vangrail raakte beschadigd. De beschadigde vangrail wordt vandaag nog gerepareerd. Daardoor zal zowel op de noordbaan als de zuidbaan de linkerrijstrook gestremd zijn. De reparatie zal tot ongeveer 18.00 uur duren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (21-10-2008 om 12:22)
Helaas is het mijn neef Ronald, uit Apeldoorn. Ronald veel beterschap en een goed herstel met je, je oom Willem.
Piet (20-10-2008 om 18:29)
Dit is altijd de angst van iedere trukker, je zit toch maar alleen op de weg met zo'n kombinatie. Vind het heel erg knap als je onwel wordt om het hele spul zo aan de kant te krijgen zonder verdere schade of slachtoffers. Sterkte voor de chauffeur en familie.
Bella (20-10-2008 om 13:15)
En hoe is het nu met deze chauffeur? Veel sterkte beste chauffeur!! En uiteraard ook voor zijn familie.
Cookie-instellingen beheren