Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brandweer toont kunnen in Sint Annaland

Toegevoegd: 21-10-2008, 15.30 uur
Door: Roland de Jong
SINT-ANNALAND - Maar liefst 32 Zeeuwse brandweerploegen en acht Officieren van Dienst staan aanstaande zaterdag in Sint-Annaland gereed om hun theoretische en praktische kennis te laten beoordelen door deskundige collega’s.

De ploegen en officieren doen mee aan de jaarlijkse regionale vaardigheidstoets van de Veiligheidsregio Zeeland. Doel van de toetsen is het trainen op de risico's van het brandweervak.

De blusgroep Sint-Annaland (Brandweer Tholen) vervult, vanuit zijn nieuwe uitrukpost, de rol van gastheer. Veel vrijwilligers hebben zich op tal van terreinen in de voorbereiding ingezet om de dag tot een succes te maken. De organisatie van deze dag is mede mogelijk met medewerking van de politie en de GHOR.

De regionale vaardigheidstoets is niet alleen goed voor de brandweer, maar biedt ook de burger een mooie gelegenheid om te zien wat de brandweer allemaal kan en doet. Iedereen is dan ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen in Sint-Annaland. Belangstellenden kunnen zich melden bij de brandweerkazerne aan de Veilingweg 22 te Sint-Annaland.

Meer informatie kunt u vinden op www.brandweerzeeland.nl.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750