Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten later motregen. Dinsdag in het westen mistig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man overreden door heftruck in Ritthem

Toegevoegd: 21-10-2008, 23.14 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Bij een bedrijf aan de Duitslandweg in Ritthem is vanmiddag omstreeks 13.15 uur een ongeval gebeurd.


Een 25-jarige vrachtwagenchauffeur uit Druten was samen met een heftruckchauffeur zijn wagen aan het laden. De heftruck reed op een gegeven moment over de voet van de Drutenaar die daardoor ten val kwam.

De heftruckchauffeur reed vervolgens over het onderbeen van de 25-jarige en zette zijn heftruck stil. Even later heeft hij zijn heftruck een stukje vooruit gereden, daardoor kwam het been van het slachtoffer weer vrij. Toen de politie ter plaatse kwam was het slachtoffer al met de ambulance naar het ziekenhuis. 

In het ziekenhuis bleek dat zowel de voet als het been van de man niet gebroken zijn. Over mogelijk spierletsel is nog niets duidelijk. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld van het ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren