Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 44 km

Vrouw slachtoffer gewelddadige overval

Toegevoegd: 21-10-2008, 23.21 uur
Door: Roland de Jong
AARDENBURG - Een bewoonster van de Langeweg in Aardenburg is zaterdagmorgen op gewelddadige wijze overvallen door een voor haar onbekende man. Dat heeft de politie dinsdagavond pas bekend gemaakt.


De vrouw was tussen 11.00 en 11.15 uur bezig in haar woning toen zij plotseling werd verrast door een onbekende man die ineens in haar woning stond. De man heeft in het huis rondgekeken en heeft spullen gepakt die hij meegenomen heeft.

De man is er vandoor gegaan met een buit, waarover de politie op dit moment verder nog niets wil zeggen. Tijdens de overval werd de vrouw op 'gewelddadige wijze behandeld'. Wat er zich precies heeft afgespeeld wil de politie echter eveneens niets kwijt.

Over het signalement van de dader wil men de politie wel meer duidelijkheid geven. De dader is een blanke man van 35 tot 38 jaar oud. Hij was tussen de 1.80 en 1.90 meter lang en had een normaal postuur.

De dader droeg een blauwe spijkerbroek, een donkerkleurig t-shirt met lange mouwen en witte gymschoenen. Wat opvallend was aan de man waren zijn haren. Hij had een grote bos donkere krullen, geen kroeshaar, maar grovere krullen.

De politie is op zoek naar getuigen van de overval. Mensen die er meer over weten, of die de man bijvoorbeeld hebben gezien op of rondom het tijdstip van de diefstal, worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Terneuzen of te bellen met het servicecentrum van de Zeeuwse politie op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anne maartje en loes (25-10-2008 om 14:06)
Ooh Onze arme buurvrouw !!
MINDII (22-10-2008 om 22:53)
Ja dat het zo erg word in ons tolerant landje, t kan niet meer zo doorgaan. Als straf een vinger er af!
Dobbelaar (22-10-2008 om 19:07)
Waar moet dat toch naar toe in deze wereld ,Hoe is het mogenlijk .Als ze hem vinden ,opsluiten voor heel wat jaren .Maar ja de nederlandse strafmaat kenende zal hij wel weer snel vrij zijn. Mevrouw heeeeeeeeel veel sterkte.
Bep (22-10-2008 om 12:29)
Wat is er in de wereld aan de gang? Gisteren een man, vandaag een vrouw. Nergens ben je vielig. Ik snap er niks meer van. Heel triest. Hoe zat dat vroeger met de dood straf ook alweer?????
Sien (22-10-2008 om 10:38)
Zeer triestig ik wens die mevrouw veel sterkte toe
Cookie-instellingen beheren