Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 51 km

Goesenaar rijdt 63 jaar zonder rijbewijs

Toegevoegd: 22-10-2008, 15.06 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft dinsdagmorgen een 81-jarige Goesenaar betrapt op het autorijden zonder rijbewijs. Hij bleek dat echter al maar liefst 63 jaar lang te doen.


De man werd vanochtend tijdens een verkeerscontrole op de Westhavendijk aan de kant gezet. Toen één van de agenten om zijn rijbewijs vroeg, kon hij die niet tonen. Uit navraag bleek dat er voor de man nooit een rijbewijs was afgegeven.

De man verklaarde dat hij al vanaf zijn 18e jaar auto reed wat betekent dat hij nu al 63-jaar zonder rijbewijs rijdt. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt waarna hij door agenten naar huis werd gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri (22-10-2008 om 15:31)
@ Veertje. Ik keur niet goed wat meneer heeft gedaan maar hij heeft zich blijkbaar al die jaren netjes aan de regels gehouden en is niet negatief opgevallen. Dus eigenlijk snap ik je link naar de jeugd niet goed. Een rijbewijs hebben is geen garantie dat je een goed weggebruiker bent.
André (22-10-2008 om 15:30)
Kan beter rijden dan menig brokkenpiloot. Geef die man gauw zijn rose kaartje.
Veertje (22-10-2008 om 15:19)
En maar klagen over de jeugd van tegenwoordig! Goed dat ie nu eindelijk van de weg afgehaald is!
Cookie-instellingen beheren