Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man geschampt door auto in Axel

Toegevoegd: 22-10-2008, 15.14 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Een 37-jarige fietser uit de gemeente Hulst is woensdagmorgen in Axel ten val gekomen nadat hij was geraakt door een auto.

Een 25-jarige automobilist uit Axel reed over de Westsingel en verleende op het kruispunt met de Rooseveltlaan geen voorrang aan de fietser. Bij het oprijden van de kruising zag hij de fietser over het hoofd en schampte met de linkervoorkant de fiets waarna de 37-jarige man ten val kwam.


De man liep bij zijn val alleen enkele schaafwonden op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paul (22-10-2008 om 21:53)
Als dit ongeluk plaats vond rond 07.15, dan hoop ik dat het niet werd veroorzaakt door een jongeman, die als een dwaas de Total Garage verliet, met brullende motor. Veel sterkte toegewenst voor de fietser.
Joost (22-10-2008 om 17:44)
Heel stom excuus, een fietser zie je toch niet zo maar over het hoofd.
Gert Simon (22-10-2008 om 17:15)
Dit kruispunt heb ik al eens een melding gedaan bij meldpunt verkeer. Precies hetzelfde dat je als fietser hier gewoon over het hoofd wordt gezien. Het meldpunt heeft mijn melding netjes doorgegeven aan de gemeente Terneuzen, maar deze gemeente neemt niet eens de moeite om te reageren.
Cookie-instellingen beheren