Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Binnenbrand Terneuzen blijkt oefening

Toegevoegd: 24-10-2008, 09.16 uur
Binnenbrand Terneuzen blijkt oefening
Door: Chris Platteeuw
TERNEUZEN -  Vanaf de kant van Driewegen zag het er allemaal bedreigend uit. Enorme rookontwikkeling uit het dak van de loods van Jonkman Logistics op het industrieterrein aan de Ambachtstraat...


Omstanders merkten de rook gisteravond rond 19.55 uur op en zodoende werd 112 gebeld met de melding van een binnenbrand. Ook de brandweerunit die aan het oefenen was kreeg de melding dus inpakken en wegwezen.

Tot ze op hun 'pieper' wat beter naar het brandadres keken. Toen bleek het te gaan om het gebouw waarin ze, ter verhoging van het realiteitsgehalte, een wat uitbundige rookmachine aan het werk hadden gezet... Dus konden ze door met de oefening.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Firefighter (26-10-2008 om 03:26)
Slimme reactie als OBM'er....misschien dat je eens een nuttige reactie kunt plaatsen als je van de hoed en de rand weet....
Obm'r (25-10-2008 om 13:49)
Goeie communicatie tussen dat korps en de A.C. ?
Edwin (25-10-2008 om 08:04)
Vreemd dat men bij '112' dan niet op de hoogte was van de oefening, zo creeer je problemen.
Cookie-instellingen beheren