Weerbericht:
Overwegend bewolkt. Maandag van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vermoord in Sint Jansteen

Toegevoegd: 26-10-2008, 07.13 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SINT JANSTEEN - In Sint Jansteen is in de nacht van zaterdag op zondag een 38-jarige man uit de gemeente Hulst vermoord. Eén persoon is aangehouden. Dat heeft de politie bevestigd.


Rond 01.50 uur (zomertijd) kreeg de politie de telefonische melding dat in een bijgebouwtje van een woonhuis bij het woonwagenkamp aan de Tragel een man was vermoord. Ter plekke werd inderdaad een dode man aangetroffen.

De melder, een 34-jarige man uit de gemeente Hulst, werd direct opgespoord en aangehouden als verdachte. Hij wordt gehoord, maar is volgens de politie vrijwel zeker de dader. De politie heeft een groot onderzoek ingesteld. De aanleiding voor het drama ligt volgens politiewoordvoerster Mirja Vis vermoedelijk in de relationele sfeer. Hoe de man om het leven is gebracht wil zij echter nog niet zeggen.

Geen van de mannen is overigens op het adres woonachtig. Het pand behoort toe aan familie van de verdachte. De politie is bezig met een technisch sporenonderzoek. De verdachte zal in de loop van komende week worden voorgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (30-10-2008 om 12:43)
Nu worden dit soort dingen ook in zeeuws vlaanderen al eerder regel dan uitzondering,eerst in sas nu in steen,mensen praat over je probleemen. door iemand om te leggen los je je probleem niet op maar maak je het groter. respect voor de medemens,normen en waarden,waar zijn ze?? zo gaat alles kapot!!
Cookie-instellingen beheren