Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vermoord in Sint Jansteen

Toegevoegd: 26-10-2008, 07.13 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SINT JANSTEEN - In Sint Jansteen is in de nacht van zaterdag op zondag een 38-jarige man uit de gemeente Hulst vermoord. Eén persoon is aangehouden. Dat heeft de politie bevestigd.


Rond 01.50 uur (zomertijd) kreeg de politie de telefonische melding dat in een bijgebouwtje van een woonhuis bij het woonwagenkamp aan de Tragel een man was vermoord. Ter plekke werd inderdaad een dode man aangetroffen.

De melder, een 34-jarige man uit de gemeente Hulst, werd direct opgespoord en aangehouden als verdachte. Hij wordt gehoord, maar is volgens de politie vrijwel zeker de dader. De politie heeft een groot onderzoek ingesteld. De aanleiding voor het drama ligt volgens politiewoordvoerster Mirja Vis vermoedelijk in de relationele sfeer. Hoe de man om het leven is gebracht wil zij echter nog niet zeggen.

Geen van de mannen is overigens op het adres woonachtig. Het pand behoort toe aan familie van de verdachte. De politie is bezig met een technisch sporenonderzoek. De verdachte zal in de loop van komende week worden voorgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BABA (17-11-2008 om 19:43)
Natuurlijk heeft hij een straf verdient en hij had goed moeten nadenken wat de gevolgen waren van deze daad. Helaas kon dit bij mijn vorige reactie niet meer bij want ik had teveel tekens staan
N.N. (17-11-2008 om 10:44)
WAT??????? Lieve kinderen, eigen zaak, prettige man?? Had ie eerder moeten bedenken. offe was ie net als iedere dader op dat moment onrekeningstoevatbaar??of hoe je het ook mag noemen?? Straffen net als ieder moordenaar, want dat is ie.
Ik (16-11-2008 om 19:18)
Als het inderdaad de dader is,moet hij gestraft worden net als een ander,ook al heeft hij een gezin met lieve kinderen,dat had hij eerder moeten bedenken
Johannes (16-11-2008 om 17:31)
Hoe erg iemand het bloed onder je nagels vandaan haalt is niet de reden om iemand van het leven te beroven....Sorry, maar je pleit dus voor een lage straf vanwege zijn gezin? Had hij beter eerst bij na moeten denken, vind je ook niet?
BABA (16-11-2008 om 13:52)
Ik vind het erg wat er is gebeurt omdat ik de dader goed ken. Ik heb er jaren met gevoelbald bij terhole.Hij heeft een gezin en een paar leuke kinderen en een eigen zaak ik hoop dat hij een niet te hoge straf krijgt. Dat men het bloed van onder je nagels wordt gehaald je ondoordachte dingen doet.
Biggetje (30-10-2008 om 19:10)
Wat is er op het moment door de dader heengegaan dat hij deze misdaad pleegde.Wij kennen hem als een rustige en lieve man en vader
Cookie-instellingen beheren