Weerbericht:
Zaterdag overwegend droog en aan de noordkust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke hennepkwekerij in woning Hulst

Toegevoegd: 26-10-2008, 19.47 uur
Door: Roland de Jong
HULST - In een woning aan de Liniestraat in Hulst is zaterdagavond bij toeval een hennepkwekerij ontdekt. In de kwekerij stonden 620 volgroeide plantjes.

In het pand waren verspreid over drie plaatsen op de eerste verdieping en de zolder drie kwekerijen gevestigd. De politie kwam de kwekerij op het spoor nadat 's avonds één van de buren bij de woningbouwvereniging melding had gedaan van hevige wateroverlast in de woonkamer.


Uit onderzoek bleek dat het water door de muur heen kwam en afkomstig was uit de woning met daarin de kwekerijen. Op de zolder stond namelijk een ton die was aangesloten op de waterleiding en die was overgelopen. Door Delta werd geconstateerd dat er buiten de meter om stroom werd afgetapt. De politie heeft de zaak verder in onderzoek. 

In het pand, waar op dat moment niemand aanwezig was. De 620 volgroeide hennepplanten waren rijp om geplukt te worden. Alle planten zijn in beslaggenomen. Er is niemand aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johanna (27-10-2008 om 18:06)
Waarom is er niemand aangehouden? Het is bekend dat er al geruime tijd iets niet pluis is in die woning. Aan de politie is ook hun nieuwe adres doorgegeven, dus waarom wordt er niemand aangehouden?
Hennie (27-10-2008 om 18:00)
Als mensen eens wat meer hun omgeving in de gaten zouden houden, zou dat een reductie van kwekerijen betekenen die kan oplopen tot meer dan 75%! Helaas heet het in Zeeland: "Ze doen maar". Struisvogels! Meer dan er in Australie leven!
Oppeneer (26-10-2008 om 22:45)
Gedoogbeleid.!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren