Weerbericht:
Perioden met zon. Morgen enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 175 km

Vrouw rijdt op vangrail na uitwijkmanoeuvre

Toegevoegd: 28-10-2008, 09.05 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de zuidbaan van de A58 bij Goes is maandagmiddag een 19-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland tegen de vangrail gereden.


Omstreeks 14.40 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er een ongeval was gebeurd ter hoogte van de toerit naar Heinkenszand. Ter plekke trof de politie op de vluchtstrook een vrachtwagen met oplegger aan. Een zogeheten losbocht, een een hulpstuk om te ontkoppelen, was van de trekker gevallen en op de linkerrijstrook was beland.

De 19-jarige automobiliste reed echter net op het moment dat de losbocht afviel over diezelfde rijstrook. Ze kon niet meer naar rechts uitwijken omdat daar verkeer reed. In een poging niet over het voorwerp heen te rijden, botste ze in de middenberm tegen de vangrail.

De 19-jarige vrouw kwam met de schrik vrij. De schade aan haar auto leek mee te vallen. Ze had een lekke achterband en wat blikschade aan de voorzijde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren