Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 44 km

Politie zoekt getuigen van verkrachting in Sluiskil

Toegevoegd: 22-12-2005, 16.10 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

SLUISKIL - In Sluiskil is woensdagavond een 17-jarig meisje uit de gemeente Terneuzen verkracht. De verkrachting vond plaats bij de brug van Sluiskil.

Het meisje reed tussen negen en elf uur 's avonds over het fietspad langs het Kanaal van Terneuzen naar Sluiskil. Op een gegeven moment werd ze door een man van haar fiets getrokken en in de berm gesleept. Daar verkrachte de man het meisje.

Volgens de politie is de dader een blanke man van ongeveer 1,80 meter lang. De man had een dikke buik, had bruine ogen en droeg een langwerpige bril. De man was ongeschoren en had schuine tanden. De man droeg een jas en trui met capuchon.

De jas had een harde stof. Vermoedelijk was de jas van katoen. De man droeg de capuchon van zijn trui overigens over zijn hoofd. De man sprak 'netjes' Nederlands en sprak zonder dialect, aldus de politie. De man is vermoedelijk tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij verplaatste zich overiges door middel van een mountainbike of sportfiets.

Mogelijk heeft de verkrachter ook andere vrouwen lastiggevallen. Bij de politie hebben zich eerder al vrouwen gemeld die vermoedelijk door dezelfde man zijn lastiggevallen. Vrouwen die dit ook hebben meegemaakt maar nog niet met de politie hebben gesproken wordt ook verzocht contact op te nemen.

De politie is ook op zoek naar twee fietsers of bromfietsers die tegen 22.00 uur op de brug reden. Wie meer informatie heeft, of de man gezien heeft in de buurt van het Sluizencomplex, busstation of de westelijke zijde van het Kanaal kan bellen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren