Weerbericht:
Zaterdag overwegend droog en aan de noordkust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Beatrixbrug Middelburg

Toegevoegd: 28-10-2008, 18.00 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ernstig ongeluk op de Beatrixbrug in Middelburg zijn dinsdag aan het einde van de middag twee jongeren zwaargewond geraakt.
 
De twee, de 25-jarige Vlissingse bestuurder en zijn 21-jarige Vlissingse bijrijder, zaten in een zwarte Honda die rond 16.05 uur door nog onbekende oorzaak tegen een geleider op de brug, gelegen tussen de Rotterdamsekaai en de Rouaansekaai, reed.
 
De brandweer had ruim een half uur nodig om de gewonden uit de auto te kunnen bevrijden. De slachtoffers zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van hun letsel is nog niets bekend.
 
Door het ongeluk was de omgeving van de brug lange tijd afgesloten voor het verkeer. Dit resulteerde in flinke doorstromingsproblemen. De politie kon niet voorkomen dat het verkeer flinke hinder ondervond van het ongeluk.


De politie op zoek naar mensen die meer informatie kunnen geven over de toedracht van het ongeval. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dietjes (29-10-2008 om 18:54)
Misschien een bitje art gecrost
Goesenaar (29-10-2008 om 18:28)
Misschien dat deze stoere jongetjes hier wat van leren. Met het rijbewijs examen is dat blijkbaar niet gelukt.
Zorgmedewerker (29-10-2008 om 17:49)
Ik reed tot voor kort bijna dagelijks over die brug. Er wordt daar wel gewaarschuwd voor een glad wegdek, misschien is dat de reden van de uitglijder??
Hanneke (29-10-2008 om 14:40)
Dit is natuurlijk heel erg voor de jongens en hun familie (veel sterkte...), maar dit soort chauffeurs kunnen wel een overstekend kind doodrijden omdat ze niet op tijd kunnen remmen. Erg onverantwoordelijk rijgedrag dus.
Ano (29-10-2008 om 12:49)
Idd rob! het type auto doet mij ook al denken aan een bepaald rijgedrag!
Freddy (29-10-2008 om 10:01)
Bekijk de foto's. Het resultaat als je denkt "king of the road" te zijn. Tip voor anderen, probeer het op het circuit uit. Op de openbare weg zijn er teveel "obstakels".
Cookie-instellingen beheren