Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Beatrixbrug Middelburg

Toegevoegd: 28-10-2008, 18.00 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ernstig ongeluk op de Beatrixbrug in Middelburg zijn dinsdag aan het einde van de middag twee jongeren zwaargewond geraakt.
 
De twee, de 25-jarige Vlissingse bestuurder en zijn 21-jarige Vlissingse bijrijder, zaten in een zwarte Honda die rond 16.05 uur door nog onbekende oorzaak tegen een geleider op de brug, gelegen tussen de Rotterdamsekaai en de Rouaansekaai, reed.
 
De brandweer had ruim een half uur nodig om de gewonden uit de auto te kunnen bevrijden. De slachtoffers zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van hun letsel is nog niets bekend.
 
Door het ongeluk was de omgeving van de brug lange tijd afgesloten voor het verkeer. Dit resulteerde in flinke doorstromingsproblemen. De politie kon niet voorkomen dat het verkeer flinke hinder ondervond van het ongeluk.


De politie op zoek naar mensen die meer informatie kunnen geven over de toedracht van het ongeval. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (15-4-2016 om 15:02)
Ik weet dat nog goed ik fietste er langs toen het net was gebeurd. Je ziet nog steeds een kleine deuk in de reling. Een jongen hing met zijn snuffert door het zijraam.
Mike (2-11-2008 om 12:06)
Nou geen van de jongens heb blijvend letsel... en alles is goed gekomen hoor!!
Goesenaar (30-10-2008 om 12:54)
Hopelijk leidt dit tot een beter verkeersinzicht bij de betrokkenen. Gelukkig dat er geen fietsers in de buurt waren. Als je onverantwoord rijdt moet je ook de consequenties dragen. Misschien opnieuw rijexamen doen ?
David (29-10-2008 om 23:13)
Toch valt het me op dat er opvallend vaak bij dit soort ongelukken een Civic of CRX in het spel is. Aan de schade te zien is er toch harder gereden dan de toegestaande snelheid aldaar.
Jaap (29-10-2008 om 22:53)
Met 80 over de kaai, 5 auto's inhalend, bijna frontaal op een tegenligger geknald, en daarna vol op de brug...
T (29-10-2008 om 19:05)
Gezien de auto zullen ze wel hard gereden hebben, Bij normaal rijgedrag krijg je dit nooit voor elkaar.
Cookie-instellingen beheren